اخبار

زینب جلالیان، زنی قوی تر از شکنجه و درد: به تنهایی از همه قوی‌ترم و به راهم ادامه خواهم داد

زینب جلالیان، زنی قوی تر از شکنجه و درد: به تنهایی از همه قوی‌ترم و به راهم ادامه خواهم داد
زندانی سیاسی زن خانم زینب جلالیان در یک نامه قوی برای افکار عمومی و مدافعان حقوق بشر و برای اعلام مواضغش نوشت به تنهایی از همه قوی‌ترم و به راهم ادامه خواهم داد..
زینب جلالیان نوشت: این نظام ریاکار و دروغگوست. مرا به دکتر نبرده‌اند اما برایم پرونده‌ی پزشکی درست کرده و در رسانه‌هایشان این اسناد جعلی را منتشر کرده که زینب جلالیان را به دکتر برده‌ایم. این یک دروغ محض است. این نظام بویی از انسانیت نبرده و بدتر از همه از تصاویری که از سال ١٣٨٧ گرفته بودند استفاده کردند. در حقیقت سوٍاستفاده کردند تا سازمانهای حقوق بشری را گمراه کنند و اذهان عمومی را بفریبند.
من یازده سال است در زندان‌های جمهوری اسلامی به سر می‌برم و علی‌رغم همه‌ی بیماریهایم از این رژیم تقاضای مداوای پزشکی نکرده‌ام.
درود برای شماهایی که برای حق می‌جنگید!
من این نامه را برای کسانی می‌نویسم که برای حق و حقوق دیگران ارزش قایلند و به خاطر آن تلاش می‌کنند.
من یازده سال است در زندان‌های جمهوری اسلامی به سر می‌برم و علی‌رغم همه‌ی بیماریهایم از این رژیم تقاضای مداوای پزشکی نکرده‌ام.
زینب جلالیان می‌گوید: اول از همه‌چشمهایم بیمار شدند و بعد از آن کلیه‌ها، ریه‌هایم و فشار خونم بعد از آن دهانم برفک زد و نهایتا دندانهایم خراب شدند و مجبورم درد زیادی را تحمل کنم . چون به مدت سه ماه است که تقاضای دندانپزشک کرده‌ام اما مسئولان زندان هیچ اقدامی نکرده‌اند.
من به عنوان یک زندانی سیاسی از هیچ حق و حقوقی برخوردار نیستم و همیشه با دردهایم کنار آمده‌ام مثل مادری که کودک ناآرامش را با لالاهایش آرام کرده با دردهایم کنار آمده‌ام.
چون به خوبی می‌دانستم اگر تقاضای درمان کنم مثل الان جوابی نخواهم گرفت.
این نظام ریاکار و دروغگوست. مرا به دکتر نبرده‌اند اما برایم پرونده‌ی پزشکی درست کرده و در رسانه‌هایشان این اسناد جعلی را منتشر کرده که زینب جلالیان را به دکتر برده‌ایم.
این یک دروغ محض است. این نظام بویی از انسانیت نبرده و بدتر از همه از تصاویری که از سال ١٣٨٧ گرفته بودند استفاده کردند.
در حقیقت سوٍاستفاده کردند تا سازمانهای حقوق بشری را گمراه کنند و اذهان عمومی را بفریبند.
آیا شکنجه کردنم و سالها در سلول نمور نگه داشتنم، از تلفن و ملاقات محروم کردنم کافی نبود. برای بی‌اهمیت‌ترین تقاضاهایم دهها شرط و شروط می‌گذارند.
به مانند جلادی که سرم را از تنم جدا کند و با لبخندی ملیح از من تقاضا کند که پابشم و راه بروم. این چه معامله‌ی کثیفی است که این جلادها با من انجام می‌دهند.
آیا کسی که به مانند این جلادان فکر نکند و عمل نکند، بایستی بمیرد؟ یا در زندان بپوسد؟ این منطق سیاه انکار طبیعت است. پس تکلیف این همه رنگها و تفاوتمند‌های چه خواهد شد؟ آیا کسی که به مانند شما جلادها تشنه‌ی خون نباشد باید بمیرد؟
زینب جلالیان رو به دشمنانش اضافه میکند: ای جلادها صدای آزادی‌خواهی من را پشت میله‌های زندان می‌شنوید؟ بگذارید خیالتان را راحت کنم؛ که با جسمم مبارزه نکرده‌ام که افسوس بخورم جسمم در بند است.
یک آزاده با فکر و اندیشه‌اش مبارزه می‌کند نه با جسم خویش و خوشبختانه شما جلادها هم نمی‌توانید افکار هیچ آزادی‌خواهی را به بند بکشید.
برای من حتی مردن و درد کشیدن در راه آزادی گواراست. در حقیقت شما تیشه به ریشه خودتان می‌زنید و همه‌ی تلاشهایی که شما کرده‌اید بیهوده بوده و محکوم به شکستید.
هیچ کس و هیچ چیزی آنقدر قوی نیست که بتواند مرا از رسیدن به اهدافم بازدارد. به تنهایی از همه قوی‌ترم و به راهم ادامه خواهم داد.
بدرود
زینب جلالیان – زندان خوی -خرداد ١٣٩٧

leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

01 ژوئن 2025 12.14 ق.ظ

برنامه ویژه: اعتصابات آخرین فرصت پیش از آغاز جنگ – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

01 ژوئن 2025 12.14 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۹ خرداد ۱۴۰۴ – ۳۰ می ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

30 مه 2025 3.53 ب.ظ

در حالی که تمرکز بخش عمده‌ای از ایرانیان در داخل و خارج از کشور بر روی نتایج مذاکرات بر سر پرونده‌ی اتمی با آمریکا قرار گرفته است واقعیت‌های دیگری هستند که باید توجه عام را جلب کنند. اهمیت…

28 مه 2025 11.54 ب.ظ

برنامه ویژه: ضرورت پیوستن به اعتصاب‌ها – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 مه 2025 11.34 ب.ظ

برنامه ویژه: اعتصابات نماد ورشکستگی اقتصاد – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 مه 2025 12.26 ق.ظ

برنامه ویژه: اهمیت اعتصابات بیشتر از مذاکرات – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

24 مه 2025 11.34 ب.ظ

برنامه ویژه: اعتراضات صنفی قبل از اعتراضات اجتماعی – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

24 مه 2025 1.08 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲ خرداد ۱۴۰۴ – ۲۳ می ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

23 مه 2025 3.58 ب.ظ

شرایط کشور هر روز اگر نه هر ساعت به سوی وخامت هر چه بیشتر می‌رود. انباشت کمّی مشکلات به زودی یک دگرگونی کیفی در اوضاع ایران پدید خواهد آورد. احتمال بروز جنگ بالاست و اگر رخ دهد کشور به طور اساسی…