اخبار

شرح وضعیت زندانی سیاسی بهفر لاله زاری – حقوق دان و فعال مدنی

شرح وضعیت فعلی زندانی سیاسی ؛ بهفر لاله زاری ؛حقوقدان و فعال مدنی محبوس در زندان اوین : بهفر لاله زاری به دو مورد اتهام توهین توسط قاضی مقیسه به 7 سال زندان محکوم شد ؛ که طبق قانون تجمیع 5 سال آن به اجرا درآمد. بهفر لاله زاری مهرماه 96 جهت اجرای حکم خود را به دادسرای فرهنگ و رسانه معرفی کرد.و این حکم توسط قاضی زهرا فتاحی اجرا گشت. 

این زندانی سیاسی دارای سابقه بیماری آسم و مشکلات قلبی بوده که در دوران زندان این مشکلات او تشدید شد و از نظر روحی به علت آزار و اذیت و وعده های دروغ از سوی مسئولین دادسرای فرهنگ و رسانه دچار فشارهای عصبی و روحی شده و به شدت تحت ظلم و شکنجه های مختلف قرار گرفته .همچنین این زندانی سیاسی به مدت 7 ماه است که از حق اعزام به بیمارستان جهت معالجه محروم است به دلایل نامعلوم! 
همسر این زندانی سیاسی بشدت تحت شکنجه روحی قرار دارد و مکررا از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه با دروغ ها و بهانه های واهی جهت اجرا نکردن دستور عفو عمومی و تخفیف در حبس مواجه میباشد و خانواده این زندانی را به استیصال رساندند. هرچند که این زندانی بی گناه است و مقاله نویسی و تحلیل و نقد جرم نیست؛ اما حداقل دستور مقامات خود را رعایت و اجرا کنید.عدم اجرای دستورات مقاماتتان باعث بی آبرو تر و رسواتر شدن شماست و در حال حاضر سه ماه است که از ارسال نامه عفو گذشته اما مسئولین به اجرای آن بی تفاوتند! و جلوی اجرای آن را گرفته اند.
همچنین جلوی هر نوع اقدام قانونی از سوی وکلای حقوقی بهفر لاله زاری را گرفته و همچنان با آوردن بهانه های پوچ و دروغ و از سر لجاجت مانع اجرای هرگونه اقدام قانونی برای این زندانی شده اند.
با توجه به تحقیقات و پیگیری های مکرر: لازم به ذکر است که جلوی اجرای این دستور را شخص دادستان عباس جعفری دولت آبادی گرفته است و حاضر به ملاقات با خانواده و وکیل این زندانی سیاسی نیست و هیچ گونه نامه ای را از سوی آنها نمی پذیرد و حتی راه هرگونه کمک و کاهش فشار از سوی مسئولین زندان اوین  به دستور جعفری دولت آبادی و مسئولین دادسرای فرهنگ و رسانه را گرفته اند به بهانه های دروغ!
طبق مفاد عفو عمومی اسفند ماه 96 از سوی قوه قضاییه بهفر لاله زاری جزو شرایط مفاد عفو نامه بود که راه اجرای این دستور توسط دادستان کل بسته شده و دادیاران پرونده ابراز داشتند که از دست ما کاری ساخته نیست! و همین موضوع این را بیان میکند که حتی دادستان هم به دستورات رهبری و قوه قضاییه هیچ اهمیتی نمیدهد و برایش ارزش قائل نیست؛ سرخود عمل می کند و تخلف واضح و بزرگی را انجام داده است.
درحالی که طبق قوانین همین نظام قضایی ، زندانی بهفر لاله زاری باید آزاد شود و دادستان  و هیچ مقام قضایی دیگری حق ندارد او را به خاطر اتهاماتی که پا در واقعیت ندارد در بازداشت و تحت فشار نگه دارد و خانواده اش به این خاطر تحت فشار روانی و شکنجه  روحی باشند.
بهفر لاله زاری بی گناه است و تنها بخاطر نوشتن یک مقاله انتقادی حقوقی این چنین گرفتار گشته است و خانواده اش تحت عذاب روحی و بیماری قرار دارند.

leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

11 مه 2025 1.04 ق.ظ

برنامه ویژه: قطع برق و احتمال آتش خشم جامعه – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

09 مه 2025 11.22 ب.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۹ می ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

09 مه 2025 7.35 ب.ظ

در حالی که بسیاری از ایرانیان بر روی مذاکرات با آمریکا حساب‌های عظیم باز کرده‌اند، واقعیت شرایط جهان و منطقه حکایت از کاذب بودن احتمالی این محاسبات دارد. آنها شاید از یاد برده‌اند که هر دو…

07 مه 2025 11.21 ب.ظ

برنامه ویژه: تعطیل شدن اجباری کل کشور – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

06 مه 2025 8.08 ب.ظ

برنامه ویژه: آغاز زودتر از موقع بحران‌ها – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

05 مه 2025 10.24 ب.ظ

برنامه ویژه: احتمال بروز جنگ در اوج بحران داخلی – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

03 مه 2025 11.52 ب.ظ

برنامه ویژه: صف فجایع پشت در خانه‌ی کشور – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

02 مه 2025 11.53 ب.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۲ می ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

02 مه 2025 7.24 ب.ظ

جهان به دوره‌ای پا گذاشته است که یک ویژگی بر هر واقعه‌ی مهمی که در آن می‌گذرد سایه افکنده است: عدم قطعیت. این وضعیت به طور تصادفی شکل نگرفته است، محصول بی‌توجهی بشر به بسیاری از موضوعات حیاتی…