اخبار

بهزاد نبوی: مردم اول انقلاب اعتماد زیادی به مسئولان داشتند/اگر شهرها امنیت نداشت کسی به جبهه نمی‌رفت


{بهزاد نبوی: مردم اول انقلاب اعتماد زیادی به مسئولان داشتند/اگر شهرها امنیت نداشت کسی به جبهه نمی‌رفت
ایلنا نوشت: وزیر صنایع سنگین در دولت دفاع مقدس با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند حمایت مالی دولت از جنگ به معنای آن است هرچه پول در کشور وجود دارد باید به جبهه‌ها فرستاد، اظهار داشت: آنها به این مساله فکر نمی‌کردند اگر امنیتی در شهرها نباشد، کسی به جبهه نمی‌رود و اگر جان کارگر حفظ نشود، جبهه‌ها هم مدیریت نمی‌شود.
منبع خبرآنلاین

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

29 آوریل 2025 11.04 ب.ظ

برنامه ویژه: پیگیری انفجار بر عهده مردم است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

28 آوریل 2025 9.42 ب.ظ

برنامه ویژه: مشت نمونه‌ی خروار است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 آوریل 2025 12.07 ق.ظ

برنامه ویژه: افزایش وجه غیرقابل پیش‌بینی شرایط – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۲۵ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 12.19 ب.ظ

موقعیت‌های اندکی هستند که در آن، دو انتخاب استراتژیک متفاوت به نتایج کمابیش مشابه ختم شود. جمهوری اسلامی اینک در چنین موقعیتی قرار گرفته است: هم سازش با آمریکا او را به سوی تغییر اجباری پیش…

22 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه ویژه: صدور جواز مرگ اقتصاد ایران – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 آوریل 2025 11.53 ب.ظ

برنامه ویژه: مذاکرات و ضعف‌های مدیریتی اعتراف نشده – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 آوریل 2025 2.31 ق.ظ

برنامه ویژه: در کنار مذاکره به موضوعات جدی بپردازیم – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 آوریل 2025 12.40 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a