اخبار

دیدگاهی در نیویورک تایمز| چرا معتقدم فشار نفتی پرزیدنت ترامپ بر ایران موثر بوده است

دیدگاهی در نیویورک تایمز| چرا معتقدم فشار نفتی پرزیدنت ترامپ بر ایران موثر بوده است

مقاله ای از کلیفورد کراوس در نیویورک تایمز

تصمیم ماه مه پرزیدنت ترامپ به خروج از برجام و اعمال دوباره تحریم ها می توانست با اتفاقات فاجعه باری همراه شود.

اگر رویکرد ترامپ خیلی موثر بود، قیمت نفت به شدت بالا رفته و به اقتصاد آمریکا لطمه می زد. اگر این رویکرد شکست می خورد، شرکت های بین المللی به تجارت با ایران ادامه داده و جمهوری اسلامی جسور و آزاد می توانست برنامه جنگ افزار هسته ای اش را از سر بگیرد.

اما سیاست دولت ترامپ چنان موثر بوده که تا کنون هیچ کدام از این اتفاقات نامطلوب رخ نداده است.

تقریبا دو ماه پیش از اجرای تحریم های نفتی، صادرات نفتی ایران به شدت نزول کرده است. شرکت های نفتی بین المللی از کشورهایی که همچنان خود را به برجام متعهد می دانند، ایران را ترک می کنند.

قیمت نفت هم افزایش معقولی داشته و قیمت بنزین در آمریکا رسما تغییری نکرده است. قیمت نفت در بازار جهانی در حدود بشکه ای ۸۰ دلار دور می زند که ۶۰ دلار زیر اوج قیمت نفت در یک دهه پیش است.

مایکل لینچ، رئیس موسسه «انرژی استراتژیک و پژوهش اقتصادی»، می گوید: «رئیس جمهوری آمریکا دقیقا خلاف آن چه کارشناسان گفتند عمل کرده و به نظر می رسد که کارآیی داشته است.»

در حالی که جمهوریخواهان می کوشند کنترل کنگره را حفظ کنند، نشانه های اولیه توفیق در سیاست خارجی می تواند به لحاظ سیاسی به ترامپ کمک کند. رئیس جمهور و قانونگذاران جمهوریخواه می توانند موفقیت رویکرد غیر متعارف دولت در دیپلماسی با ایران را با توجه به هزینه های به مراتب پایین که دموکرات ها حاضر به اذعان به آن نیستند، برجسته کنند.

البته اگر ایران به حملات سایبری یا نظامی تلافی جویانه دست بزند، موجب خشونت بیشتر شبه نظامیان در عراق شود یا برنامه جنگ افزار هسته ای اش را تغییر بدهد، این پیشرفت های تاکتیکی دولت ترامپ در خطر قرار خواهد گرفت.

مهمترین دلیل خطا در پیش بینی ها این بوده که ایالات متحده به صادر کننده بزرگ نفت تبدیل شده است.

تنش های تجاری و مشکلات اقتصادی در کشورهای در حال توسعه مانند ترکیه و آرژانتین هم در کند شدن آهنگ رشد و کاهش تقاضا برای انرژی موثر بوده است.

* برگردان فارسی این گزارش تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاماً بازتاب دیدگاه صدای آمریکا نیست.

https://www.didgah.tv/wp-content/uploads/2018/09/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4-87.gif

leave a reply

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

14 آوریل 2024 9.59 ب.ظ

یک بار باید همت کنیم و رژیم ضد بشری و ضد ایرانی دست نشانده ی صهیونیسم را که از سال 57 به تامین منافع اسرائیل مشغول است پایین بکشیم و ایرانمان را از سلطه ی لندن و تل آویو و مثلث مامور آنها، آخوند-پاسدار-بازاری…

12 آوریل 2024 10.04 ب.ظ

یا جامعه ی مدنی اسرائیل در آن جا و بخش آگاه مردم ایران در این جا دست به حرکتی مهم و نجات بخش می زنند و یا سرنوشت هر دو در دست سایکوپت های آدمخوار تروریست ضد بشر تباه خواهد شد.

05 آوریل 2024 8.59 ب.ظ

نگارنده باردیگر در راستای هشدارهای پیشین خود از تمامی ایرانیان به خواب رفته، خود را به خواب زده و یا علاقمند به خواب می خواهد که صدای کر کننده ی پای هیولایی که به سوی کشورمان روان شده را بشنوند.…

05 آوریل 2024 12.29 ق.ظ

برای صهیونیست های کابینه ی نتانیاهو جنگ ضروری حیاتی است، اما نه برای فردا، امروز، حالا. هشیار باشیم! دشمنان بشریت دست به کار شده اند و اگر متوجه وخامت اوضاع نشویم کار انسان روی سیاره ی زمین…

30 مارس 2024 9.44 ق.ظ

در سایه ی این نکات بدیهی است که سال 1403 خورشیدی می تواند برای نیروهای سیاسی واقع بین و عمل گرا سالی متفاوت از چهل سال حرف و سخن و گفتگوگرایی بی حاصل باشد.

22 مارس 2024 9.24 ب.ظ

اینک بر ما ایرانیان است که با درک این ریزه کاری های لازم و ضروری تصمیم بگیریم آیا می خواهیم به چنین نوع از کار جدید اجتماعی و سیاسی بپیوندیم و منشاء تغییر برای شرایط نابسامان کشور عزیزمان ایران…

20 مارس 2024 1.04 ق.ظ

ما از همه ی ایرانیانی که چنین نگاهی به تغییر و تحول در ایران وضرورت کار منظم سازمان یافته برای آن را دارند دعوت میکنیم که به حزب ما بپیوندند تا در مسیر استقرار «زندگی انسانی  جمهوری ایرانی»…

15 مارس 2024 10.04 ب.ظ

اینک یک «کمیته تدارک تشکیل جبهه ی مردمی جمهوری دوم» بنا گذاشته شده که آماده ی پذیرایی از هموطنان دیگر برای پیشبرد کار تدارکاتی است. ا

12 مارس 2024 7.14 ق.ظ

براساس روایت های مردم در محل و نیز از طریق فیلم ها و عکس های رویدادهای پیاپی، به علاوه ی تلفات ناشی از مسدود کردن یا از بین بردن نیازهای حیاتی زندگی، برآورد محتمل تر، در ارزیابی من، این است…