اخبار

شکنجه کردن خود، تفریح محبوب آسیایی‌ها (۱۶+)


{شکنجه کردن خود، تفریح محبوب آسیایی‌ها (۱۶+)
مردم بومی هر کشوری آداب‌ و رسوم خاص خودشان را دارند و حتی ممکن است ساکنان شهرهای گوناگون یک کشور نیز سنن ویژه‌ای داشته باشند. همه می‌دانیم که در آفریقا یا برخی کشورهای آسیای جنوبی مانند تایلند، اندونزی و… فرهنگ‌ها و آدابی وجود دارد که به‌راستی در دنیا بی‌نظیر هستند. هنوز در این سرزمین‌ها مردمی هستند که به سبک و سیاق کهن زندگی می‌کنند و کارهایی انجام می‌دهند که شاید از نظر ما عاقلانه به نظر نرسد و دور از تصور باشد.
منبع خبرآنلاین

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

29 آوریل 2025 11.04 ب.ظ

برنامه ویژه: پیگیری انفجار بر عهده مردم است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

28 آوریل 2025 9.42 ب.ظ

برنامه ویژه: مشت نمونه‌ی خروار است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 آوریل 2025 12.07 ق.ظ

برنامه ویژه: افزایش وجه غیرقابل پیش‌بینی شرایط – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۲۵ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 12.19 ب.ظ

موقعیت‌های اندکی هستند که در آن، دو انتخاب استراتژیک متفاوت به نتایج کمابیش مشابه ختم شود. جمهوری اسلامی اینک در چنین موقعیتی قرار گرفته است: هم سازش با آمریکا او را به سوی تغییر اجباری پیش…

22 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه ویژه: صدور جواز مرگ اقتصاد ایران – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 آوریل 2025 11.53 ب.ظ

برنامه ویژه: مذاکرات و ضعف‌های مدیریتی اعتراف نشده – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 آوریل 2025 2.31 ق.ظ

برنامه ویژه: در کنار مذاکره به موضوعات جدی بپردازیم – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 آوریل 2025 12.40 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a