اخبار

قصد رئیس‌جمهور شدن ندارم/ عده‌ای به جهانگیری پیشنهاد استعفا دادند


{قصد رئیس‌جمهور شدن ندارم/ عده‌ای به جهانگیری پیشنهاد استعفا دادند
ایلنا نوشت: رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی تاکید کرد:‌ آنچه موجب درخواست‌ها برای اصلاح اصلاحات شده یا موجب سرخوردگی و عدم اقبال برخی از گروه‌ها به اصلاح‌طلبان شده است، این است که اصلاح‌طلبان و میانه‌‌‌روها به اندازه پیروزی‌هایی که دارند، اثرگذاری‌هایشان مثبت و قابل توجه نبوده است. این مسئله باعث شده است عده‌ای این احساس را بکنند اگر نتوانند اثرگذاری‌های مثبتی داشته باشند، طرفدارهایشان را از دست داده‌اند.
منبع خبرآنلاین

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

29 آوریل 2025 11.04 ب.ظ

برنامه ویژه: پیگیری انفجار بر عهده مردم است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

28 آوریل 2025 9.42 ب.ظ

برنامه ویژه: مشت نمونه‌ی خروار است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 آوریل 2025 12.07 ق.ظ

برنامه ویژه: افزایش وجه غیرقابل پیش‌بینی شرایط – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۲۵ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 12.19 ب.ظ

موقعیت‌های اندکی هستند که در آن، دو انتخاب استراتژیک متفاوت به نتایج کمابیش مشابه ختم شود. جمهوری اسلامی اینک در چنین موقعیتی قرار گرفته است: هم سازش با آمریکا او را به سوی تغییر اجباری پیش…

22 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه ویژه: صدور جواز مرگ اقتصاد ایران – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 آوریل 2025 11.53 ب.ظ

برنامه ویژه: مذاکرات و ضعف‌های مدیریتی اعتراف نشده – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 آوریل 2025 2.31 ق.ظ

برنامه ویژه: در کنار مذاکره به موضوعات جدی بپردازیم – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 آوریل 2025 12.40 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a