اخبار

مراقب «اثر زیگارنیک» باشید


{مراقب «اثر زیگارنیک» باشید
“بلوما زی گارنیک” روانشناس و دانشمند روس، بر اساس مطالعاتی که در دهه 1920 انجام داده بود، دریافت که انسانها بیشتر دنبال تمام کردن کارهایی هستند که شروع کرده اند و چنانچه کاری را نیمه تمام بگذارند، ذهنشان درگیر این کار معوق خواهد ماند. شاید قابل تامل باشد که در فرهنگ ما نیز ضرب المثل معروفی داریم به این مضمون که “کار را که کرد ، آنکه تمام کرد.”
منبع خبرآنلاین

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

28 مه 2025 11.54 ب.ظ

برنامه ویژه: ضرورت پیوستن به اعتصاب‌ها – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 مه 2025 11.34 ب.ظ

برنامه ویژه: اعتصابات نماد ورشکستگی اقتصاد – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 مه 2025 12.26 ق.ظ

برنامه ویژه: اهمیت اعتصابات بیشتر از مذاکرات – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

24 مه 2025 11.34 ب.ظ

برنامه ویژه: اعتراضات صنفی قبل از اعتراضات اجتماعی – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

24 مه 2025 1.08 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲ خرداد ۱۴۰۴ – ۲۳ می ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

23 مه 2025 3.58 ب.ظ

شرایط کشور هر روز اگر نه هر ساعت به سوی وخامت هر چه بیشتر می‌رود. انباشت کمّی مشکلات به زودی یک دگرگونی کیفی در اوضاع ایران پدید خواهد آورد. احتمال بروز جنگ بالاست و اگر رخ دهد کشور به طور اساسی…

21 مه 2025 11.05 ب.ظ

برنامه ویژه: موضوعات مهم‌تر از مذاکرات – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 مه 2025 10.51 ب.ظ

برنامه ویژه: تضعیف مذاکرات و تقویت احتمال جنگ – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 مه 2025 12.33 ق.ظ

برنامه ویژه: تسلیم به مردم یا تسلیم به بیگانگان – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.