اخبار

توافق۱۹۲ عضو سازمان ملل بر سر پیمان مهاجرتی

در سایه‌ی این پیمان جهانی می‌بایست امکان مهاجرت به گونه‌ای امن و سامان‌مند فراهم شود. همه کشورهای حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل به استثنای آمریکا به این پیمان رای مثبت دادند.مذاکره و گفت‌وگو بر سر پیمان جهانی مهاجرت ۱۸ ماه ادامه داشت. پیمانی که اکنون با کسب ۱۹۲ رای مثبت از سوی کشورهای حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد پذیرفته شده است. لازم به یادآوری است که این پیمان برای کشورهای امضا کننده‌ی آن الزام‌آور نیست و می‌بایست در ماه دسامبر سال جاری، در مراکش و در اجلاسی که در سطح وزیران برگزار خواهد شد، رسما امضا شود. ناظران، توافق بر سر این پیمان جهانی را یک موفقیت می‌دانند. پیمان مهاجرت نخستین سند بین‌المللی در رابطه با سازمان دادن به پدیده مهاجرت در سطح جهان است. این پیمان می‌بایست زمینه‌های مهاجرت قانونی را فراهم آورد و به مهاجرت‌های خطرناک و پرزحمت پایان دهد. رای منفی آمریکا آمریکا تنها کشوری است که به توافق بین‌المللی بر سر پیمان مهاجرت نپیوسته است. نمایندگان آمریکا در دسامبر سال گذشته با طرح این موضوع که برخی از مفاد و بندهای این پیمان با سیاست‌های مهاجرتی دولت دونالد ترامپ ناسازگار است، از این مذاکرات کناره‌گیری کردند. به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید دولت آمریکا اعلام کرده است که این کشور سیاست‌های مهاجرتی خود را دارد و از این رو، حاضر نیست از سیاست‌های دیگران در این رابطه پیروی کند. مهاجرت به‌مثابه شانس متن پیمان مهاجرت ۲۳ هدف را دنبال می‌کند. اهدافی که در سایه آن‌ها می‌بایست پدیده جهانی مهاجرت کنترل و هدایت شود. بر اساس آمار منتشرشده از سوی سازمان ملل متحد، در حال حاضر ۲۵۰ میلیون نفر در سطح جهان خانه و کاشانه خود را به قصد یافتن مکان جدیدی برای زندگی ترک کرده‌اند. این رقم، حدود ۳ درصد کل جمعیت زمین را تشکیل می‌دهد. بر اساس تحقیقات مک‌کینزی، سهم این سه درصد از جمعیت جهان، در تولید ناخالص اجتماعی حدود ۱۰ درصد است. از این رو، و به باور دبیرکل سازمان ملل متحد، مهاجرت بیش از آنکه موضوعی مسئلهساز باشد، شانسی است برای کشورهای مهاجرپذیر. در این پیمان آمده است که مهاجرت امن و سازمان‌یافته زمینه‌های بهره‌گیری از نیروی مهاجر را فراهم می‌سازد. گوترش، دبیرکل سازمان ملل، در همین رابطه از مسئولان کشورهای مختلف خواسته است به مهاجرت به‌مثابه یک "پدیده مثبت جهانی" بنگرند. مجارستان و پیمان مهاجرت اظهارات پتر سیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان بر خشنودی اولیهای که از توافق بر سر پیمان مهاجرتی به دست آمده بود، سایه افکند. سیارتو اعلام کرد که احتمالا مجارستان از توافق بر سر پیمان یادشده عقب نشینی خواهد کرد. بنا بر اظهارات او، مجارستان نگران آن است که این توافق منجر به گشایش مرزهای این کشور بر روی مهاجران و پناهجویان شود. سیارتو تاکید کرد که مجارستان مهاجرت را در شمار حقوق بشر نمی‌داند. احتمال می‌رود که دولت مجارستان به رهبری ویکتور اوربان در هفته پیش رو از پیمان مهاجرتی فاصله بگیرد.

leave a reply

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

19 آوریل 2024 5.34 ب.ظ

به این ترتیب، باید احتمال داد که زوج سرمایه داری-صهیونیسم به عنوان سرطانی در 1) فاز آخر 2) بدخیم 3) بدون درمان 4) در بدنی ضعیف وبی جان و 5 ) نزد بیماری روحیه باخته، کار بشریت، تمدن و حیات را در کره…

26 آوریل 2024 7.54 ب.ظ

اما اگر دیر بجنیم، هیولایی به اسم صهیونیسم که در حال حاضر مغز هیولای بزرگتری به اسم سرمایه داری را هک کرده است و آن را به ماشین احمق انسان کشی تبدیل کرده، جهان و بشریت را به سوی نابودی و انقراض…

14 آوریل 2024 9.59 ب.ظ

یک بار باید همت کنیم و رژیم ضد بشری و ضد ایرانی دست نشانده ی صهیونیسم را که از سال 57 به تامین منافع اسرائیل مشغول است پایین بکشیم و ایرانمان را از سلطه ی لندن و تل آویو و مثلث مامور آنها، آخوند-پاسدار-بازاری…

12 آوریل 2024 10.04 ب.ظ

یا جامعه ی مدنی اسرائیل در آن جا و بخش آگاه مردم ایران در این جا دست به حرکتی مهم و نجات بخش می زنند و یا سرنوشت هر دو در دست سایکوپت های آدمخوار تروریست ضد بشر تباه خواهد شد.

05 آوریل 2024 8.59 ب.ظ

نگارنده باردیگر در راستای هشدارهای پیشین خود از تمامی ایرانیان به خواب رفته، خود را به خواب زده و یا علاقمند به خواب می خواهد که صدای کر کننده ی پای هیولایی که به سوی کشورمان روان شده را بشنوند.…

05 آوریل 2024 12.29 ق.ظ

برای صهیونیست های کابینه ی نتانیاهو جنگ ضروری حیاتی است، اما نه برای فردا، امروز، حالا. هشیار باشیم! دشمنان بشریت دست به کار شده اند و اگر متوجه وخامت اوضاع نشویم کار انسان روی سیاره ی زمین…

30 مارس 2024 9.44 ق.ظ

در سایه ی این نکات بدیهی است که سال 1403 خورشیدی می تواند برای نیروهای سیاسی واقع بین و عمل گرا سالی متفاوت از چهل سال حرف و سخن و گفتگوگرایی بی حاصل باشد.

22 مارس 2024 9.24 ب.ظ

اینک بر ما ایرانیان است که با درک این ریزه کاری های لازم و ضروری تصمیم بگیریم آیا می خواهیم به چنین نوع از کار جدید اجتماعی و سیاسی بپیوندیم و منشاء تغییر برای شرایط نابسامان کشور عزیزمان ایران…

20 مارس 2024 1.04 ق.ظ

ما از همه ی ایرانیانی که چنین نگاهی به تغییر و تحول در ایران وضرورت کار منظم سازمان یافته برای آن را دارند دعوت میکنیم که به حزب ما بپیوندند تا در مسیر استقرار «زندگی انسانی  جمهوری ایرانی»…