اخبار

باشگاه رم، توییتر فارسی راه‌اندازی کرد

15 minutes

 

سانسور تاریخی پستان گرگ در لوگوی باشگاه رم ایتالیا، مقدمه‌ای شد برای راه‌اندازی نخستین صفحه توییتر فارسی‌زبان برای یک باشگاه مطرح اروپایی. باشگاه رم ایتالیا امروز (سه شنبه) با راه‌اندازی یک صفحه توییتری به زبان فارسی، تبدیل به نخستین باشگاه اروپایی شد که به‌صورت مستقیم با کاربران ایرانی، تاجیک و افغان ارتباط برقرار می‌کند.

در نخستین پست این صفحه، تصویری از «فرانچسکو توتی» اسطوره باشگاه رم ایتالیا به چشم می‌خورد. در این توییت نوشته‌شده است: «برای اولین بار در میان باشگاه‌های بزرگ فوتبال اروپا، هم‌اکنون باشگاه رم می‌تواند به‌طور مستقیم در شبکه‌های اجتماعی با طرفداران ایرانی خود و نیز تمامی فارسی‌زبانان در سرتاسر جهان ارتباط برقرار کند.»

صداوسیمای جمهوری اسلامی چهارشنبه‌شب هفته گذشته، در جریان پخش مستقیم بازی «رم» ایتالیا مقابل «بارسلونا»، تصویر لوگو باشگاه ایتالیایی را شطرنجی کرد. دلیلش، پستان نمایان گرگی است که به دو کودک خردسال شیر می‌دهد. لوگو باشگاه رم ایتالیا برگرفته از دو شخصیت «رُمولوس» و «رِموس» است؛ دو برادری که بر پایه افسانه‌های رم باستان، این شهر را بنا کردند. «فئودور کوروفکین» در کتاب «تاریخ رم باستان» می‌نویسد: «طبق افسانه‌های رم، سزار یکی از شهرهای لاتین دستور داد فرزندان خواهرزاده‌اش را به رودخانهٔ “تیبر” افکنند زیرا از این می‌ترسید که این دو چون بزرگ شوند، وی را از تخت به زیر آورند. کودکان در نقطهٔ کم‌آبی از رودخانه فروافتادند و ماده‌گرگی آن‌ها را نجات داد. گرگ با شیر خود ایشان را سیر می‌کرد تا زنده بمانند. سپس چوپانی آن دو کودک را یافت. برادران که بزرگ شدند، علیه هم ایستادند. رِموس درنهایت رُمولوس را کشت. چندی بعد به یاد برادرش، شهری به نام رم، برگرفته از نام برادر برپا کرد و خود نخستین سزار آن شد.» باشگاه رم ایتالیا در سال ۱۹۲۷ تأسیس شد و نشان خود را از همین دو برادر گرفت.

پس از این اتفاق و بازتاب جهانی آن، کاربران ایرانی اما سعی کردند بخشی از این لکه سیاه را در صفحات اینستاگرام و توییتر پاک کنند. عذرخواهی از باشگاه رم، عکس انداختن کنار لوگو و مجسمه این باشگاه، نوشتن از این‌که تلویزیون ایران منتخب مردم نیست و استفاده از هشتگ «#asroma»، نظر باشگاه ایتالیایی را تغییر داد. صفحه رسمی توییتر باشگاه رم ایتالیا دو بار به‌صورت اختصاصی از مردم ایران بابت آن چه «حمایت هواداران ایرانی» می‌دانست، تشکر کرد.

حالا پل راجرز، رئیس بخش رسانه‌های دیجیتالی باشگاه رم ایتالیا ضمن تائید راه‌اندازی این صفحه توییتری گفته است: «فکر می‌کنم همه در باشگاه رم از دریافت این تعداد پیام در حمایت از باشگاه از سوی طرفداران ایرانی شوکه شدند. باشگاه رم میلیون‌ها طرفدار در اقصی نقاط جهان دارد، بااین‌حال حتی خود ما هم از این‌که برخی طرفداران ایرانی این همه به تیم متعصب باشند شوکه شدیم. این حساب توییتری جدید از الان به ما این امکان را می‌دهد تا به طور مستقیم و روزانه با این طرفداران در ارتباط باشیم.»

باشگاه رم ایتالیا پیش‌ازاین به ۱۲ زبان در توییتر و سایر شبکه‌های اجتماعی فعالیت رسمی داشت. زبان فارسی، سیزدهمین زبان رسمی جهان است که به تعداد زبان‌های رم اضافه شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Source: ایران وایر

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

24 مه 2025 11.34 ب.ظ

برنامه ویژه: اعتراضات صنفی قبل از اعتراضات اجتماعی – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

24 مه 2025 1.08 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲ خرداد ۱۴۰۴ – ۲۳ می ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

23 مه 2025 3.58 ب.ظ

شرایط کشور هر روز اگر نه هر ساعت به سوی وخامت هر چه بیشتر می‌رود. انباشت کمّی مشکلات به زودی یک دگرگونی کیفی در اوضاع ایران پدید خواهد آورد. احتمال بروز جنگ بالاست و اگر رخ دهد کشور به طور اساسی…

21 مه 2025 11.05 ب.ظ

برنامه ویژه: موضوعات مهم‌تر از مذاکرات – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 مه 2025 10.51 ب.ظ

برنامه ویژه: تضعیف مذاکرات و تقویت احتمال جنگ – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 مه 2025 12.33 ق.ظ

برنامه ویژه: تسلیم به مردم یا تسلیم به بیگانگان – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

17 مه 2025 11.39 ب.ظ

برنامه ویژه: آغاز بحران نان در سراسر ایران – کورش عرفانی  برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

17 مه 2025 12.52 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۱۶ می ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

16 مه 2025 2.35 ب.ظ

جهان قرن‌هاست که زیر سلطه‌ی سرمایه‌داری ابراهیمی بوده است. ترکیبی از نظام اقتصادی غرب و تفکر پول-خدایی ابراهیمی. در حالی که اروپا بعد از پایان دوران زمین‌داری و در سایه‌ی تحولات علمی و صنعتی…