اخبار

نوبخت:علت افزایش نرخ ارز سیاسی بود


{نوبخت:علت افزایش نرخ ارز سیاسی بود
معاون رئیس جمهور و سخنگوی دولت با اشاره به افزایش قیمت ارز و نوسانات آن و سیاست های دولت در این خصوص گفت: هر سال نزدیک ایام عید، در بهمن ماه، قیمت ارز کمی افزایش پیدا می کند. سال ۹۶ هم این شرایط به وجود آمد اما علت این افزایش نرخ ارز سیاسی بود، در واقع تلاش دشمنان ما نیز بر همین مساله بود.
منبع Alef – Economy

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

29 آوریل 2025 11.04 ب.ظ

برنامه ویژه: پیگیری انفجار بر عهده مردم است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

28 آوریل 2025 9.42 ب.ظ

برنامه ویژه: مشت نمونه‌ی خروار است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

27 آوریل 2025 12.07 ق.ظ

برنامه ویژه: افزایش وجه غیرقابل پیش‌بینی شرایط – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۲۵ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 12.19 ب.ظ

موقعیت‌های اندکی هستند که در آن، دو انتخاب استراتژیک متفاوت به نتایج کمابیش مشابه ختم شود. جمهوری اسلامی اینک در چنین موقعیتی قرار گرفته است: هم سازش با آمریکا او را به سوی تغییر اجباری پیش…

22 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه ویژه: صدور جواز مرگ اقتصاد ایران – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 آوریل 2025 11.53 ب.ظ

برنامه ویژه: مذاکرات و ضعف‌های مدیریتی اعتراف نشده – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 آوریل 2025 2.31 ق.ظ

برنامه ویژه: در کنار مذاکره به موضوعات جدی بپردازیم – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 آوریل 2025 12.40 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a